• Foto1
  • Foto5
  • Foto6
  • Foto7
  • Foto8

Wij zijn een recreantenclub voor volwassenen (18 jaar en ouder) waar alle niveau's welkom zijn. We hebben een bloeiende vereniging met ca. 50 leden waar gezelligheid voorop staat. Op de speelavonden kan het er fanatiek aan toe gaan, en daar draait het uiteindelijk toch om. ABC is opgericht in 1980. In de beginjaren hadden we ongeveer 70 tot 80 leden. Daarna werd de badmintonsport minder populair, maar we hebben nu al weer een aantal jaren een stabiel ledenaantal rond de 50 leden. Opvallend is dat we ook aardig wat dames als lid hebben. We zijn niet aangesloten bij een badmintonbond maar spelen sinds een aantal jaren mee in de RBB Breda competitie. Er wordt op een leuk niveau gespeeld en we organiseren drie keer per jaar een intern toernooi, waar op niveau wordt ingedeeld.

Overzicht Zoek Boven
Download details
Inschrijf- en machtigingsformu Inschrijf- en machtigingsformulier

Hier vind je het gecombineerde inschrijf- en machtigingsformulier dat als PDF kan worden gedownload. Na volledig invullen kan het worden ingeleverd bij één van de bestuursleden.

De eerste 3 avonden kun je vrijblijvend komen spelen om kennis te maken met onze vereniging. Besluit je om lid te worden, dan vragen we je de volledig ingevulde formulieren de eerstkomende speelavond in te leveren.

Data

Versie:Nov 2022
Grootte845 KB
Downloads378
Aangemaakt13-03-2015 13:24:31
Gewijzigd02-01-2023 10:09:43

Download