• Foto1
  • Foto5
  • Foto6
  • Foto7
  • Foto8

Wij zijn een recreantenclub voor volwassenen (18 jaar en ouder) waar alle niveau's welkom zijn. We hebben een bloeiende vereniging met ca. 50 leden waar gezelligheid voorop staat. Op de speelavonden kan het er fanatiek aan toe gaan, en daar draait het uiteindelijk toch om. ABC is opgericht in 1980. In de beginjaren hadden we ongeveer 70 tot 80 leden. Daarna werd de badmintonsport minder populair, maar we hebben nu al weer een aantal jaren een stabiel ledenaantal rond de 50 leden. Opvallend is dat we ook aardig wat dames als lid hebben. We zijn niet aangesloten bij een badmintonbond maar spelen sinds een aantal jaren mee in de RBB Breda competitie. Er wordt op een leuk niveau gespeeld en we organiseren drie keer per jaar een intern toernooi, waar op niveau wordt ingedeeld.

Beste badmintonvrienden,


Na een aantal succesvolle eerdere edities luidt BC Nivo het competitiejaar 2017/2018 in met een teamtoernooi om op te warmen. De afgelopen edities hebben garant gestaan voor een gezellige sportieve dag, met 32+ teams en speelsters en spelers in diverse speelklassen. Vanaf vandaag hebben jullie weer de mogelijkheid om in te schrijven!

Deze keer zal het toernooi niet plaatsvinden in januari, zoals de voorgaande edities maar is er gekozen voor zondag 24 september 2017. Er zal gespeeld worden van 9.00 uur tot 18.00 uur in Sporthal Arkendonk (Zwanendonk 42-44, 4907ZJ, OOSTERHOUT).

Een team bestaat minimaal uit 2 dames en 2 heren en maximaal uit 3 dames en 3 heren.
Teams kunnen inschrijven in de volgende klassen:

X-klasse: 1e en 2e klasse RBB / 2e en 3e klasse BNL / BBF classificatie A
Y-klasse: 3e en 4e klasse RBB / 4e en 5e klasse BNL / BBF classificatie B
Z-klasse: recreatievea spelers en spelers uit de 5e klasse RBB of lager / BBF classificatie C

De onderdelen die gespeeld worden zijn: damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel. Er zal niet gespeeld worden volgens een afvalsysteem, dus je bent de hele dag verzekerd van het spelen van leuke partijen!

Teams kunnen zich inschrijven via het volgende online inschrijfformulier:
https://goo.gl/forms/q9ehHwLTdEa8mxrc2

De deadline voor inschrijving verloopt op zondag 3 september 2017.
Mocht je problemen ondervinden met je inschrijving, mail dan naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het inschrijfgeld bedraagt € 40,- per team en dient zo spoedig mogelijk na inschrijving overgemaakt te worden op bankrekening NL45INGB0004141595 ten name van BC NIVO te Breda o.v.v. jullie teamnaam.

Om de dag gezellig af te sluiten willen we jullie graag een Indisch buffet aanbieden. De kosten bedragen hiervoor € 8,- per persoon en via het inschrijfformulier kan aangegeven worden hoeveel mensen gerelateerd aan jullie team hier gebruik van willen maken. Dit kunnen dus ook meegekomen supporters of familieleden zijn.

De inschrijving is pas compleet wanneer zowel het inschrijfformulier, het inschrijfgeld en het buffet geld ontvangen zijn. Jullie definitieve deelname en betalingsbevestiging zal voor zondag 10 september 2017 gemaild worden aan de teamcaptains. Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst en zal afgestemd worden op het aantal inschrijvingen per speelklasse. Let op VOL = VOL!

Ongeveer 1 week voor aanvang van het toernooi ontvangen de teamcaptains een mail met daarin een routebeschrijving, wedstrijdreglement en het wedstrijdschema.