• Foto1
  • Foto5
  • Foto6
  • Foto7
  • Foto8

Wij zijn een recreantenclub voor volwassenen (18 jaar en ouder) waar alle niveau's welkom zijn. We hebben een bloeiende vereniging met ca. 50 leden waar gezelligheid voorop staat. Op de speelavonden kan het er fanatiek aan toe gaan, en daar draait het uiteindelijk toch om. ABC is opgericht in 1980. In de beginjaren hadden we ongeveer 70 tot 80 leden. Daarna werd de badmintonsport minder populair, maar we hebben nu al weer een aantal jaren een stabiel ledenaantal rond de 50 leden. Opvallend is dat we ook aardig wat dames als lid hebben. We zijn niet aangesloten bij een badmintonbond maar spelen sinds een aantal jaren mee in de RBB Breda competitie. Er wordt op een leuk niveau gespeeld en we organiseren drie keer per jaar een intern toernooi, waar op niveau wordt ingedeeld.

BC De Waluwetoernooi – zaterdag 25 maart 2023
Badmintonclub BC De Waluwe is weer gestart met de voorbereidingen op het jaarlijkse BC De Waluwetoernooi, gepland op zaterdag 25 maart 2023 in Zaltbommel. Voor alle badmintonliefhebbers een mooi bericht dus! Een hele dag intensief spelen tegen teams uit de Bommelerwaard en daarbuiten! Sportiviteit en gezelligheid staan voorop! Doe je ook (weer) mee? 

Dag: zaterdag 25 maart 2023

Tijd: 10.00 – 17.00 uur

Locatie: Sporthal De Sportwaard – Oude Bosscheweg 6, Zaltbommel
Inschrijven: uiterlijk vrijdag 10 maart 2023 via het inschrijfformulier: http://bcdewaluwe.nl/ons-toernooi/

Inschrijfmogelijkheden

Je schrijft per team in. Een team bestaat uit 2 dames of 2 heren of een dame en een heer. Niveau: recreatief of competitief. Het inschrijfgeld is € 17,50 p.p. / € 35,00 per team. Het toernooi duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur met aansluitend de prijsuitreiking in de kantine. Een speelronde, verdeeld over 8 banen, duurt ca. 20 min.

Avondeten

Vanaf 18.00 uur kun je in de kantine deelnemen aan het gezamenlijke avondeten. Je kunt kiezen uit: Kipsaté met friet en salade voor € 12,95 of een Vegaburger met friet en salade voor € 10,50. Prijzen zijn per persoon, exclusief drankjes. Eet je mee? Dan willen we je vragen dit tegelijkertijd met je inschrijving aan ons door te geven, dus via het inschrijfformulier .

Kosten

Onze penningmeester (Bas van de Weijenberg) neemt vlak voor het toernooi via een tikkie contact met je op om de betaling te regelen.

  • Inschrijfgeld: € 17,50 p.p./ € 35,00 per team
  • Kipsaté met friet en salade: € 12.95 p.p.
  • Vegaburger met friet en salade: € 10,50 p.p.


Bevestiging

Heb je zin om mee te doen? Schrijf je zo snel mogelijk in met een partner. Sluitingstermijn voor de inschrijving is 10 maart 2023. Een paar dagen voor het toernooi ontvang je van ons een definitieve bevestiging van je inschrijving en de laatste informatie. We hopen er een mooie en sportieve dag van te maken!

Deel gerust onze uitnodiging op jullie eigen club: hoe meer koppels, hoe leuker! In de bijlage vind je de flyer.

Graag tot 25 maart 2023 op ons BC de Waluwetoernooi!!

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.


Met sportieve groeten, 

De toernooicommissie van BC de Waluwe

Dominique Frison - 06 30 98 99 38
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.