• Foto1
  • Foto5
  • Foto6
  • Foto7
  • Foto8

Wij zijn een recreantenclub voor volwassenen (18 jaar en ouder) waar alle niveau's welkom zijn. We hebben een bloeiende vereniging met ca. 50 leden waar gezelligheid voorop staat. Op de speelavonden kan het er fanatiek aan toe gaan, en daar draait het uiteindelijk toch om. ABC is opgericht in 1980. In de beginjaren hadden we ongeveer 70 tot 80 leden. Daarna werd de badmintonsport minder populair, maar we hebben nu al weer een aantal jaren een stabiel ledenaantal rond de 50 leden. Opvallend is dat we ook aardig wat dames als lid hebben. We zijn niet aangesloten bij een badmintonbond maar spelen sinds een aantal jaren mee in de RBB Breda competitie. Er wordt op een leuk niveau gespeeld en we organiseren drie keer per jaar een intern toernooi, waar op niveau wordt ingedeeld.

Op ons jaarlijkse kersttoernooi speelden deze keer 7 dames en 21 heren. We speelden 11 rondes en halverwege stond voor ons een heerlijk satébuffet gereed. Iedereen speelde 6 rondes van 10 minuten en dat resulteerde in de volgende uitslag:

Dames: 1. Charlotte 2. Janine 3. Bouwina

Heren: 1. Jan 2. Ron en 3. Collin

Wij willen Harmen bedanken die het toernooi organiseerde en ook de bedrijven BM van Houwelingen en Duo Tech die de prijzen sponsorden.

Uitslag