• Foto1
  • Foto5
  • Foto6
  • Foto7
  • Foto8

Wij zijn een recreantenclub voor volwassenen (18 jaar en ouder) waar alle niveau's welkom zijn. We hebben een bloeiende vereniging met ca. 50 leden waar gezelligheid voorop staat. Op de speelavonden kan het er fanatiek aan toe gaan, en daar draait het uiteindelijk toch om. ABC is opgericht in 1980. In de beginjaren hadden we ongeveer 70 tot 80 leden. Daarna werd de badmintonsport minder populair, maar we hebben nu al weer een aantal jaren een stabiel ledenaantal rond de 50 leden. Opvallend is dat we ook aardig wat dames als lid hebben. We zijn niet aangesloten bij een badmintonbond maar spelen sinds een aantal jaren mee in de RBB Breda competitie. Er wordt op een leuk niveau gespeeld en we organiseren drie keer per jaar een intern toernooi, waar op niveau wordt ingedeeld.

Beste Allemaal,

Zaterdag 12 oktober is het zover. De lustrum editie van BC Maasland open. We hebben er zin in om op deze editie iedereen weer een mooie en gezellige badmintondag te bezorgen. In de ochtend worden de heren- en damesdubbels gespeeld, waarna we ’s middags verder gaan met de mixdubbels. De wedstrijden worden gespeeld op tijd. U kunt inschrijven voor drie niveaus, te weten A= ver gevorderde spelers (RCZ competitie niv. A), B= gevorderde spelers (RCZ competitie niv. B/C) en C= beginners (RCZ competitie niv. D).

 

Wat:

Het dubbel- en mixtoernooi BC Maasland voor recreanten

Wie:

Alle recreatieve badmintonspelers

Wanneer:

Zaterdag 12 oktober 2019 vanaf 9:30 uur de heren- en damesdubbels en vanaf 13:00 uur de mixdubbels

Waar:

Sporthal De Hofstede, Hofsingel 93 te Maasland

Kosten:

€ 8,50 bij inschrijving op één onderdeel, € 15,00 bij inschrijving op beide onderdelen.

Inschrijven: vanaf nu via www.toernooi.nl. Schrijf snel in, want vol = vol!

De sluitingsdatum voor inschrijving is 29 september 2019.

 

U kunt na het spelen ook genieten van een maaltijd bij Sportcafé Sjee René. Op het menu staan Lasagne, Schnitzel met frietjes en Nasi met saté, alle drie incl. dessert. De prijs van deze dagmenu’s is €12,50 p.st.( te voldoen aan de bar). Inschrijven voor het eten kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op de speeldag zelf aan de bar. (NB: u kunt uiteraard ook van de kaart bestellen)

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen u allen te zien op 12 oktober in Maasland.

Vriendelijke groet,

BC Maasland
Saskia Koehler – Peter de Bruijn – Ben de Gussem