• Foto1
  • Foto5
  • Foto6
  • Foto7
  • Foto8

Wij zijn een recreantenclub voor volwassenen (18 jaar en ouder) waar alle niveau's welkom zijn. We hebben een bloeiende vereniging met ca. 55 leden waar gezelligheid voorop staat. Op de speelavonden kan het er fanatiek aan toe gaan, en daar draait het uiteindelijk toch om. ABC is opgericht in 1979. In de beginjaren hadden we ongeveer 70 tot 80 leden. Daarna werd de badmintonsport minder populair, maar we hebben nu al weer een aantal jaren een stabiel ledenaantal rond de 55 leden. Opvallend is dat we ook aardig wat dames als lid hebben. We zijn niet aangesloten bij een badmintonbond maar spelen sinds een aantal jaren mee in de RBB Breda competitie. Er wordt op een leuk niveau gespeeld en we organiseren drie keer per jaar een intern toernooi, waar op niveau wordt ingedeeld.

BC Waluwe toernooi 2019

BC de Waluwe Zaltbommel organiseert haar jaarlijkse badmintontoernooi op zaterdag 23 maart 2019 in sporthal De Ring in Zaltbommel. Alle speelcombinaties zijn mogelijk. Een team kan dus bestaan uit 2 dames of 2 heren of een dame en een heer. Het inschrijfgeld is €15,00 p.p./ €30,00 per team. Het toernooi duurt van ca. 11.00 uur tot ca. 17.00 uur met aansluitend de prijsuitreiking in de kantine. Inschrijven kan via http://bcdewaluwe.nl/ons-toernooi/  

Frietbuffet
Na de prijsuitreiking, vanaf ca. 18.15 uur, staat er een frietbuffet klaar. Het buffet bestaat uit friet, snacks, saté, mayo en ketchup, zoveel je wilt. De kosten hiervan zijn € 8,50 p.p. Het buffet is exclusief drankjes. Wil je hieraan deelnemen, geef dit dan aan op het inschrijfformulier. 

Inschrijven 
Schrijf je zo snel mogelijk in als team, als je zin hebt om mee te doen. Sluitingstermijn voor de inschrijving is  1 maart 2019.  

 

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bas van de Weijenberg: 06 1441 0546

    Geen jarigen vandaag...

Binnenkort jarig:
  •  Henk-Jan Crezee (28-10)
  •  Erika Schermers (29-10)

Competieteam

Volg ons competitieteam via onderstaande link
RBBlogo