• Foto1
  • Foto5
  • Foto6
  • Foto7
  • Foto8

Wij zijn een recreantenclub voor volwassenen (18 jaar en ouder) waar alle niveau's welkom zijn. We hebben een bloeiende vereniging met ca. 50 leden waar gezelligheid voorop staat. Op de speelavonden kan het er fanatiek aan toe gaan, en daar draait het uiteindelijk toch om. ABC is opgericht in 1980. In de beginjaren hadden we ongeveer 70 tot 80 leden. Daarna werd de badmintonsport minder populair, maar we hebben nu al weer een aantal jaren een stabiel ledenaantal rond de 50 leden. Opvallend is dat we ook aardig wat dames als lid hebben. We zijn niet aangesloten bij een badmintonbond maar spelen sinds een aantal jaren mee in de RBB Breda competitie. Er wordt op een leuk niveau gespeeld en we organiseren drie keer per jaar een intern toernooi, waar op niveau wordt ingedeeld.

Zoals eerder aangekondigd willen we op zaterdag 3 januari 2015 het nieuwjaarstoernooi houden. 

 

Het toernooi is 's-middags van 13:00 tot 17:00 waarbij we om ongeveer 15:00 zullen pauzeren voor koffie/thee/fris en gebak en de nodige nieuwjaarswensen. Dit keer dus geen volle maaltijd, maar je kunt natuurlijk naderhand iets bestellen bij het Verlaat.

 

Dus schrijf je in op dit gezellige toernooi met een antwoord op dit bericht, of op de intekenlijst. Tot 20 December 2014 kun je je inschrijven, daarna volgt nog een bericht met de aan/afmeldingen en indeling in poules.