• Foto1
  • Foto5
  • Foto6
  • Foto7
  • Foto8

Wij zijn een recreantenclub voor volwassenen (18 jaar en ouder) waar alle niveau's welkom zijn. We hebben een bloeiende vereniging met ca. 50 leden waar gezelligheid voorop staat. Op de speelavonden kan het er fanatiek aan toe gaan, en daar draait het uiteindelijk toch om. ABC is opgericht in 1980. In de beginjaren hadden we ongeveer 70 tot 80 leden. Daarna werd de badmintonsport minder populair, maar we hebben nu al weer een aantal jaren een stabiel ledenaantal rond de 50 leden. Opvallend is dat we ook aardig wat dames als lid hebben. We zijn niet aangesloten bij een badmintonbond maar spelen sinds een aantal jaren mee in de RBB Breda competitie. Er wordt op een leuk niveau gespeeld en we organiseren drie keer per jaar een intern toernooi, waar op niveau wordt ingedeeld.

We gaan vanaf 25 januari tot aan de zomer een proef doen met een extra wekelijkse speelavond op vrijdag! In juli zullen we dan gaan evalueren en besluiten of we er mee stoppen of juist doorgaan.

Op deze manier hopen we jullie extra speeltijd te bieden als het soms wat druk is op de speelavonden. Elke vrijdag twee uurtjes extra speeltijd tussen 19:00 en 21:00 uur.

Tot aan de zomer hebben we 2 uitzonderingen en dat betreft 25 januari. Dan spelen we van 20:00 tot 22:00 uur. En op 22 februari is het Verlaat al verhuurd, dus die vrijdag slaan we over.

 

Fijn dat we op deze manier ook de leden op de wachtlijst per direct kunnen verwelkomen. We groeien daarmee door naar ruim 60 leden! Voordeel van meer leden is ook dat we de contributie laag kunnen houden. We zullen voor de extra speelavond de contributie dan ook niet verhogen!

Schroom niet om op de vrijdagavond te komen spelen, want het kan alleen een succes worden als er voldoende spelers op de baan staan! Ook als je al op woensdag hebt gespeeld ben je vrijdags welkom.

Hebben jullie nog vragen? Stel ze gerust aan één van de bestuurleden: Cor, Harmen, Sjaak of Tonnie