• Foto1
  • Foto5
  • Foto6
  • Foto7
  • Foto8

Wij zijn een recreantenclub voor volwassenen (18 jaar en ouder) waar alle niveau's welkom zijn. We hebben een bloeiende vereniging met ca. 50 leden waar gezelligheid voorop staat. Op de speelavonden kan het er fanatiek aan toe gaan, en daar draait het uiteindelijk toch om. ABC is opgericht in 1980. In de beginjaren hadden we ongeveer 70 tot 80 leden. Daarna werd de badmintonsport minder populair, maar we hebben nu al weer een aantal jaren een stabiel ledenaantal rond de 50 leden. Opvallend is dat we ook aardig wat dames als lid hebben. We zijn niet aangesloten bij een badmintonbond maar spelen sinds een aantal jaren mee in de RBB Breda competitie. Er wordt op een leuk niveau gespeeld en we organiseren drie keer per jaar een intern toernooi, waar op niveau wordt ingedeeld.

LET OP: extra speelavonden in verband met toename van het aantal leden!

De extra speelavonden zijn een proef tot aan de zomervakantie. Het kan zijn dat er al eerder aanleiding is om te stoppen met de extra speelavonden als blijkt dat de belangstelling tegen valt.

De komende weken zullen er op de woensdagavond lijsten liggen waarop je kunt aangeven wanneer je extra wilt spelen. Zo kunnen we de drukte op de extra avonden in de gaten houden.