• Foto1
  • Foto5
  • Foto6
  • Foto7
  • Foto8

Wij zijn een recreantenclub voor volwassenen (18 jaar en ouder) waar alle niveau's welkom zijn. We hebben een bloeiende vereniging met ca. 50 leden waar gezelligheid voorop staat. Op de speelavonden kan het er fanatiek aan toe gaan, en daar draait het uiteindelijk toch om. ABC is opgericht in 1980. In de beginjaren hadden we ongeveer 70 tot 80 leden. Daarna werd de badmintonsport minder populair, maar we hebben nu al weer een aantal jaren een stabiel ledenaantal rond de 50 leden. Opvallend is dat we ook aardig wat dames als lid hebben. We zijn niet aangesloten bij een badmintonbond maar spelen sinds een aantal jaren mee in de RBB Breda competitie. Er wordt op een leuk niveau gespeeld en we organiseren drie keer per jaar een intern toernooi, waar op niveau wordt ingedeeld.

Met ingang van woensdagavond 19 mei mag er weer enkelspel worden gespeeld.
De procedure is net als vorig jaar hetzelfde: altijd eerst reserveren via de site https://vhac.nl/abc

Let op dat de speellocatie wel is gewijzigd, tot nader bericht spelen we in Sporthal de Jager, Parallelweg 35 in Giessen.
Wel op onze 'normale' woensdagavond van 19:30 - 22:00 uur.

Bij binnenkomst is het invullen van een kort gezondheidsverklaring-formulier nodig, deze liggen bij de ingang van de zaal.
De ingang van de zaal vind je via de hoofdingang aan de vookant van het gebouw.