• Foto1
  • Foto5
  • Foto6
  • Foto7
  • Foto8

Wij zijn een recreantenclub voor volwassenen (18 jaar en ouder) waar alle niveau's welkom zijn. We hebben een bloeiende vereniging met ca. 50 leden waar gezelligheid voorop staat. Op de speelavonden kan het er fanatiek aan toe gaan, en daar draait het uiteindelijk toch om. ABC is opgericht in 1980. In de beginjaren hadden we ongeveer 70 tot 80 leden. Daarna werd de badmintonsport minder populair, maar we hebben nu al weer een aantal jaren een stabiel ledenaantal rond de 50 leden. Opvallend is dat we ook aardig wat dames als lid hebben. We zijn niet aangesloten bij een badmintonbond maar spelen sinds een aantal jaren mee in de RBB Breda competitie. Er wordt op een leuk niveau gespeeld en we organiseren drie keer per jaar een intern toernooi, waar op niveau wordt ingedeeld.

Beste sportvrienden,

Gezien de hele situatie rondom het Corona virus willen we als bestuur de volgende punten in overweging geven:
1) We zien vooralsnog geen reden om jullie te verbieden om woensdagavond te komen sporten. Het is je eigen keuze of je wel/niet komt;
2) Wel willen we aansluiten bij de adviezen van het RIVM:
     a. Ben je momenteel verkouden, of
     b. Ben je momenteel aan het hoesten, of
     c. Heb je momenteel last van verhoging dan wel koorts:
Dan is het dringende advies om thuis te blijven om daarmee de kans te verkleinen dat je, mogelijk, een Corona besmetting overdraagt aan iemand anders.
3) Of je na afloop iets wil blijven drinken is geheel aan jou, ook hierin gaan we als bestuur geen dwingend standpunt innemen.
Wel willen we ook hier aansluiten bij de onlangs afgekondigde maatregelen om lichamelijk contact zoveel mogelijk te vermijden. Bewaar het handenschudden en elkaar begroeten maar voor later ;-)

Mochten er onverhoopt dingen wijzigen waardoor we ons standpunt dienen te wijzigen, dan wordt je daar z.s.m. van op de hoogte gesteld. Hou onze social media en website in de gaten.